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"Öz Antep"

A Touch of Turkey in Your Kitchen

Noodles With Creamy Tomato Sauce

Ingredients

  • 250 g noodles
  • 2 tomatoes
  • 1/2 tbsp Öz Antep tomato paste
  • 1 tbsp Öz Antep paprika paste
  • 1 tbsp olive oil
  • 100 ml cooking cream
  • 1 tsp butter
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp black pepper and Öz Antep pepper
  • 1 garlic clove
  • 2.5 cups of water (200 ml cup size)
  • Optional: dried parsley

So here's how it works:

  1. Fry olive oil, chopped tomatoes, and paste in a pan for 2-3 minutes.
  2. Add cooking cream and stir.
  3. Add noodles and butter; stir, and then add water.
  4. As soon as the water boils, add the garlic and spices and stir.
  5. Cook over medium heat until the liquid is absorbed.
  6. Optional: add parsley and stir. Enjoy!

INSIDER TIP:

Beim Zubereiten von Nudeln sollte man die Hitze des Herdes während des Kochens nicht reduzieren. Das Wasser sollte auf dem Siedepunkt gehalten werden, damit die Nudeln schneller garen und man das gewünschte “al dente”-Ergebnis erzielen kann. Wenn man die Hitze reduziert, besteht die Gefahr, dass die Nudeln nicht bissfest werden.  

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